Forza Soila Black

Een solide sfeermaker uit het noorden.Deze week stellen we het vierde en laatste type aan je voor uit Forza Iza, onze nieuwe lijn duurzame houten gevelbekleding. 𝗙𝗼𝗿𝘇𝗮 𝗦𝗼𝗶𝗹𝗮 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 heeft Noord Europees Vuren als basis. In Finland groeit de fijnspar minder snel dan in warmere gebieden. Daardoor krijgt het hout fijne jaarringen waardoor het sterker en duurzamer wordt. Op 𝗙𝗼𝗿𝘇𝗮 𝗦𝗼𝗶𝗹𝗮 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 krijg je standaard een luxe en duurzame coating in de kleur Pitch Black. Met deze slimme combinatie heb je een betaalbare gevelbekleding die je kunt vergelijken met hardere houtsoorten. De plussen van 𝗙𝗼𝗿𝘇𝗮 𝗦𝗼𝗶𝗹𝗮 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸

➕ Standaard met luxe zwarte coating
➕ Betaalbare duurzaamheid
➕ Makkelijk te bewerkenOntdek

𝗙𝗼𝗿𝘇𝗮 𝗦𝗼𝗶𝗹𝗮 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸, Lava, Storma en Hurrica en vraag ook meteen een monsterbox aan: monsterbox aanvragen

Kom meer te weten over

Forza Soila Black

Een solide sfeermaker uit het noorden.Deze week stellen we het vierde en laatste type aan je voor uit Forza Iza, onze nieuwe lijn duurzame houten

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.