Miedema Nautic

Miedema Nautic is al lange tijd een betrouwbare toeleverancier van hout- en plaatmaterialen voor de jacht- en interieurbouw. Met onze vele bewerkingsmogelijkheden kunnen we jouw materiaal op maat zagen, frezen en eventueel voorzien van coating.

BOUWT verder MET JOU

Totaalleverancier voor de
Jacht- en interieurbouw

Miedema Nautic ontzorgt door het prefabriceren van onder andere kant- en klare freespakketten voor scheepsinterieurs. Door overleg in een vroeg stadium, zijn de keuzes optimaal en besparen we samen tijd en kosten. We ontwikkelen jouw ideeën tot een haalbaar plan. Onze kennis van de materialen combineren we met alle houtbewerkingsmogelijkheden van Miedema HoutIndustrie, zodat we samen met jou een prachtig project kunnen neerzetten. 

Wat mogen we bewerken voor jou?

CNC Frezen

Plaat op maat

Coaten

Schaven en afkorten

Project: Gruno Boats nr. 35

Jachtbetimmeraar Stefan Okkes heeft voor een nieuw jacht van Jachtwerf Gruno B.V. de interieurbetimmering uitgevoerd.  Het interieur bestaat grotendeels uit een HPL-freespakket dat we met hem hebben samengesteld:

‘Door gebruik te maken van op maat gefreesde interieurs, bespaar ik veel tijd. Een interieur zelf op maat zagen is erg arbeidsintensief. Een freespakket van Miedema maakt dit overbodig en hierdoor verkort ik de doorlooptijd van een project aanzienlijk.’

  • Opdrachtgever: Stefan Okkes i.o.v. Jachtwerf Gruno B.V.
  • Product: Freespakketten
  • Locatie: Lemmer, Friesland

Neem contact met ons op

Mijn naam is Wilco, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.