CNC Frezen

Een Computer Numerically Controlled systeem, oftwel een CNC freesmachine, gebruikt computersoftware en CNC controller elektronica om een het mechanische systeem te laten draaien. Door het gebruik van deze opstelling is het mogelijk om een veel nauwkeurigere precisie te behalen dan wanneer een menselijke gebruiker dit doet.

CNC frezen van nu en de toekomst

Bij Miedema draaien de CNC-machines meestal op volle toeren. Het blijft ons verbazen hoeveel mogelijkheden je met deze techniek hebt. We blijven onszelf dan ook ontwikkelen in CNC-kennis. Hout is nog steeds essentieel in de bouw, zeker nu we steeds meer biobased bouwplannen zien ontstaan.

Unieke vormen

We maken van alles. Denk aan kasten, kindermeubels, tafelbladen, ingefreesde spoelbakken, lampen en spuitmallen. De jacht- en interieurbouw, timmer- en deurenindustrie, HSB- en Prefab bouwers en comakers: iedereen weet ons te vinden voor het seriematig maken van halffabricaten en het frezen van unieke vormen.

Digitaliseren en automatiseren

Innoveren en mooie producten maken is fantastisch en geeft extra plezier in ons werk. Met de CNC-6 bijvoorbeeld. De machine is 5-assig zodat we heel veel vrijheid en mogelijkheden hebben, zoals het maken van 3D-projecten. ken van 3D-projecten.

Volledig naar wens

Met deze CNC techniek kunnen onze vakmensen concrete 3D-producten realiseren, volledig naar jouw wens. Wij doen dit voor de jacht- en interieurbouw, timmer- en deurenindustrie, de HSB- en Prefab bouwers. Je kan bij ons terecht voor:

  • Maken van boorpatronen
  • Frezen van interieurpakketten voor de jachtbouw
  • Ronde kozijnen en getoogde kozijnonderdelen
  • Glaslatringen
  • Allerlei patronen in het oppervlak van plaatmaterialen

Bewerkingen

HPL Fineer

Producten

Glaslatten

Producten

Plaat op maat

Bewerking

CNC Frezen

Bewerking

Schaven en afkorten

Bewerking

Coaten en afwerken

Bewerking

alex

Neem contact met ons op

Mijn naam is Alex en ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.