Ronde kozijnen en togen

Is de productie van ronde en ovale kozijnen een omvangrijk & tijdrovend proces? Miedema is specialist in de vervaardiging van ronde kozijnen & togen. Wij produceren voor jou de ronde kozijnen, terwijl jij je bezighoudt met de productie van de rechte kozijnen. Hiermee verkort je de doorlooptijd van jouw klant aanzienlijk.

Direct te monteren

De ronde kozijnen van Miedema kan je direct monteren. Je ontvangt een compleet afgelakt product welke is voorzien van spouwlat, DPC en beglazing.

  • Uitvoering in de houtsoort mahonie
  • Elke maat is mogelijk, standaardmaten op voorraad
  • Met vast glas of een beglaasd tuimelraam
  • Voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk
  • Afgelakt en afgekit in alle RAL-kleuren
  • Ruime keuze in vorm en uitvoering

Specialistisch werk en seriematig produceren:

“Na twintig jaar nog steeds niet uitgeleerd.”

“De werkzaamheden bij Miedema passen mij als een jas”, begint Remco Prins (51) zijn verhaal. Sinds 1999 werkt hij vijf dagen in de week bij Miedema en dat doet hij fluitend. “Ik leer elke dag wat nieuws en jonge collega’s geef ik weer wat mee van mijn ervaring. Het is een inspirerende wisselwerking waardoor ik elke dag met plezier op de werkvloer sta!”

Bogen, togen en tuimels mét CNC-machine

“Mijn hart gaat sneller kloppen van maatwerk opdrachten. Alles wat niet recht is, vind ik een uitdaging om te maken. Denk bijvoorbeeld aan toogwerk, ronde vormen en tuimelkozijnen. Door de komst van de CNC-machines is er nu nóg meer mogelijk en kunnen we nóg nauwkeuriger en efficiënter produceren.”

Lust voor het oog

“De combinatie van de innovatieve technieken die we beheersen en de snelheid waarmee we produceren, maakt ons uniek. Ik zou het in de toekomst geweldig vinden om specialistisch seriewerk te draaien. Boven elke garagedeur een toog en in de nok een rond kozijn. Zie je het al voor je? Wat een lust voor het oog!”

Bewerkingen

HPL Fineer

Producten

Glaslatten

Producten

Plaat op maat

Bewerking

CNC Frezen

Bewerking

Schaven en afkorten

Bewerking

Coaten en afwerken

Bewerking

alex

Neem contact met ons op

Mijn naam is Alex en ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.