Werken bij

Werken bij

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een bedrijf met lange historie waarin vakmanschap, expertise en innovatie een grote rol spelen. Wij zijn een ervaren bouwpartner met de focus op een duurzame toekomst.

Met ‘duurzaam’ bedoelen wij niet alleen onze groene footprint en de vertrouwde samenwerkingen met onze relaties en leveranciers. We focussen ons ook op de langdurige inzetbaarheid van onze medewerkers.

Welke rol je ook vervult, het takenpakket is altijd gevarieerd en dynamisch waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent onderdeel van een sociaal en gedreven team en krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Miedema bouwt verder met jou.

Vacature: Verkoop Binnendienst

Bij Miedema helpen we onze klanten beter presteren. We willen een solide, betrouwbare en betrokken partner zijn voor alle stakeholders. Onze nieuwe ‘verkoper binnendienst’ begrijpt deze ambitie en heeft een gedreven en persoonlijke werkwijze. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in de bouwbranche en kunt moeiteloos adviseren over hout- en/of bouwmaterialen. Communiceren met zowel collega’s als klanten is voor jou een natuurlijk proces

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 36 uur

Vacature: CNC programmeur/ Werkvoorbereider

Kennis en maatwerk voor onze klanten zijn basiswaarden van Miedema. We krijgen diverse vraagstukken die veelal een nieuw ontwerp nodig hebben. Als CNC programmeur maak je programma’s op basis van (3D) tekeningen of parametrische gegevens. Met jouw programma’s gaan je collega’s aan de slag op onze diverse CNC machines. Je bent de enthousiaste spil tussen verkoop en productie. Daarmee speel je een belangrijke rol in het maatwerk waar we onze klanten blij mee maken.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur

Vacature: Junior Inkoper

Bij Miedema koppelen wij het vraagstuk van de klant aan een oplossing met de beste producten, behandeling of bewerking. Onze nieuwe ‘junior inkoper’ begrijpt deze ambitie en gaat nauwkeurig en efficiënt aan de slag. Je scoort punten als je oog hebt voor (proces)verbeteringen en die ook durft te delen met collega’s. Op die manier draag je bij aan het optimaliseren van de totale kosten in de bouwketen, zowel voor ons als voor de klant.  

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32-36 uur

Vacature: Accountmanager

Kennis is de basiswaarde van Miedema. Klanten kunnen met complexe vraagstukken bij ons terecht. Als ‘accountmanager’ laat je iedereen weten dat Miedema een totaaloplossing biedt in materiaal en advies. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en brengt onze basiswaarde tot leven. Het delen van kennis met klanten en collega’s maakt jou blij en daarmee vul je een betrouwbare en waardevolle rol in ons team.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 36 uur

Afstudeerstage Logistiek & Supply Chain

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een bedrijf met lange historie waarin vakmanschap, expertise en innovatie een grote rol spelen. Wij zijn een ervaren bouwpartner met de focus op een duurzame toekomst. Als afstudeerder ‘Logistiek & Supply Chain’ geef jij daar invulling aan. Met jouw frisse blik ontdekken we graag of er nog meer mogelijkheden zijn voor het verminderen van verspilling en of er extra kansen zijn voor circulariteit.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32-36 uur

Vacature: Allround medewerker hout- en plaatbewerking

Miedema is toeleverancier in de gehele bouwkolom. Wij werken voor bouw- en aannemersbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers, de timmer- en prefabindustrie en jachtbouw. Als ‘allround medewerker hout- en plaatbewerking’ zorg jij voor de juiste en tijdige aanvoer van materialen. Je bent een leergierige, enthousiaste en zorgvuldige collega die graag kennis deelt. Geen eindproduct verlaat het pand voordat jij een kritische blik hebt geworpen.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 36 uur

Vacature: Commercieel administratief medewerker

Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van offertes, orders en contract afspraken. Daarnaast ondersteun je de verkoop binnendienst met diverse taken. De afwisseling van het takenpakket is groot en dat maakt dat we iemand zoeken die goed overzicht weet te behouden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 40 uur
werktijden liggen tussen 08:00 – 17:00 uur

Vacature: Logistiek medewerker

Jouw uitdaging Als orderpicker in het magazijn van een bouwmaterialen groothandel bestaan je werkzaamheden onder andere uit order picken, verzendklaar maken van orders en diverse andere magazijn werkzaamheden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur
Je beschikt over een heftruck/zijlader certificaat  Je beschikt over een rijbewijs