Werken bij

Kom erbij!

Dit is je moment want Miedema bouwt verder. Misschien wel samen met jou. We hebben werk genoeg en zijn bezig verder te vergroenen. Denk aan biobased bouwen en het verlagen van Co2-uitstoot. Ben jij op je best in zo’n omgeving die verandert? Krijg jij vooral ideeën als je taken nog niet helemaal vastliggen voor de komende jaren? Hier moet je zijn!

Vacature: Logistiek lader/ losser

Voor je staan onze supermooie eigen vrachtauto’s met daarnaast de altijd vrolijke chauffeurs. Eén van de belangrijkste momenten in ons logistieke proces begint nu en wordt misschien wel jouw taak: de vrachtauto’s inladen en de laatste check of alles klopt aan de order.

Plaats:  Leeuwarden
Uren per week:  40

Vacature: Gastvrije orderverzamelaar

Klaar om te rocken! Lichten aan, muziek aan, heftruck opgestart en open met die deuren. Voor je staan je eerste klanten en achter je staat een superteam van behulpzame collega’s. Zie je het al voor je?

Plaats:  Leeuwarden
Uren per week:  40

Vacature: Medewerker houtbewerking en montage

Bij Miedema Houtindustrie kun je altijd iets beleven en geen dag is hetzelfde. Je ziet de mooiste producten voorbijkomen, van scheepsonderdelen tot houten gevelbekleding. De ene dag schaven we lijstwerk, de andere dag frezen we ronde kozijnen op maat. Je team van collega’s bestaat uit doorgewinterde experts maar ook beginnende houtbewerkers.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week:  40 uur

Vacature: Creatieve CNC programmeur/ Werkvoorbereider

CNC is een fantastische bewerkingstechniek voor wie graag iets moois maakt. Scheepsinterieurs, kunstige wenteltrappen, bijzondere kozijnen en het meest waanzinnige straatmeubilair: we maken ontzettend veel verschillende dingen. Zoek jij meer creativiteit in je werk als CNC programmeur? Dan zul je je thuis voelen bij Miedema! Je bent niet alleen programmeur: je bouwt ook mee in je veelzijdige rol als werkvoorbereider van CNC projecten. Het uitwerken van een solarboot bijvoorbeeld, of een poppodium van duurzaam geproduceerd hout. Je werkt bijna elke dag wel aan iets unieks.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur

Vacature: Calculator/ werkvoorbereider

In deze rol ben jij onze vertaler tussen de plan- en tekentafel en de bouwpraktijk. Want dan kunnen we nog meer projecten aannemen, groeien en meer gedaan krijgen voor onze relaties in de bouw.

Plaats:  Leeuwarden
Uren per week:  40 uur

Afstudeerstage Logistiek & Supply Chain

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een bedrijf met lange historie waarin vakmanschap, expertise en innovatie een grote rol spelen. Wij zijn een ervaren bouwpartner met de focus op een duurzame toekomst. Als afstudeerder ‘Logistiek & Supply Chain’ geef jij daar invulling aan. Met jouw frisse blik ontdekken we graag of er nog meer mogelijkheden zijn voor het verminderen van verspilling en of er extra kansen zijn voor circulariteit.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32-36 uur

Vacature: Allround medewerker hout- en plaatbewerking

Miedema is toeleverancier in de gehele bouwkolom. Wij werken voor bouw- en aannemersbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers, de timmer- en prefabindustrie en jachtbouw. Als ‘allround medewerker hout- en plaatbewerking’ zorg jij voor de juiste en tijdige aanvoer van materialen. Je bent een leergierige, enthousiaste en zorgvuldige collega die graag kennis deelt. Geen eindproduct verlaat het pand voordat jij een kritische blik hebt geworpen.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 36 uur

Vacature: Commercieel administratief medewerker

Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van offertes, orders en contract afspraken. Daarnaast ondersteun je de verkoop binnendienst met diverse taken. De afwisseling van het takenpakket is groot en dat maakt dat we iemand zoeken die goed overzicht weet te behouden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 40 uur
werktijden liggen tussen 08:00 – 17:00 uur

Vacature: Logistiek medewerker

Jouw uitdaging Als orderpicker in het magazijn van een bouwmaterialen groothandel bestaan je werkzaamheden onder andere uit order picken, verzendklaar maken van orders en diverse andere magazijn werkzaamheden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur
Je beschikt over een heftruck/zijlader certificaat  Je beschikt over een rijbewijs