Kom erbij!

Dit is je moment want Miedema bouwt verder. Misschien wel samen met jou. We hebben werk genoeg en zijn bezig verder te vergroenen. Denk aan biobased bouwen en het verlagen van CO₂ uitstoot. Ben jij op je best in zo’n omgeving die verandert? Krijg jij vooral ideeën als je taken nog niet helemaal vastliggen voor de komende jaren? Hier moet je zijn!

Werkvoorbereider

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32-40

Inkoper

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32-40

Verkoper binnendienst

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32-40

Klantgerichte medewerker haalcentrum

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40

Vacature: Allround medewerker hout- en plaatbewerking

Miedema is toeleverancier in de gehele bouwkolom. Wij werken voor bouw- en aannemersbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers, de timmer- en prefabindustrie en jachtbouw. Als ‘allround medewerker hout- en plaatbewerking’ zorg jij voor de juiste en tijdige aanvoer van materialen. Je bent een leergierige, enthousiaste en zorgvuldige collega die graag kennis deelt. Geen eindproduct verlaat het pand voordat jij een kritische blik hebt geworpen.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 36 uur

Vacature: Commercieel administratief medewerker

Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van offertes, orders en contract afspraken. Daarnaast ondersteun je de verkoop binnendienst met diverse taken. De afwisseling van het takenpakket is groot en dat maakt dat we iemand zoeken die goed overzicht weet te behouden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 40 uur
werktijden liggen tussen 08:00 – 17:00 uur

Vacature: Logistiek medewerker

Jouw uitdaging Als orderpicker in het magazijn van een bouwmaterialen groothandel bestaan je werkzaamheden onder andere uit order picken, verzendklaar maken van orders en diverse andere magazijn werkzaamheden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur
Je beschikt over een heftruck/zijlader certificaat  Je beschikt over een rijbewijs

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.