BESPAAR MONTAGETIJD EN MATERIAALKOSTEN

Zoek je de ideale dakgoot voor al je bouwprojecten? Je zoektocht stopt hier! Want met trots stellen we bij Miedema de Proline dakgoot van Polytech aan je voor. De Proline is een serie waaraan álles klopt en waarmee je montagetijd en materiaalkosten bespaart.

Proline dakgoten

De Proline dakgoot is ontworpen met de modernste technologie en biedt een naadloze, duurzame oplossing voor je bouwprojecten die iedereen mooi vindt. Gemaakt met hoogwaardige materialen en vakkundig ontworpen voor vooral gemakkelijke installatie, is de Proline dakgoot nu de kampioen in z’n soort.

Hierom wil je de Proline voor jezelf en je klant:

  • Weerbestendig: de Proline dakgoot is vanaf de basis van z’n ontwerp extreem bestendig gemaakt tegen zwaar weer in alle omstandigheden en elk klimaat.
  • Duurzaam: geproduceerd uit hoogwaardig kunststof, zorgt de Proline dakgoot voor een langdurige prestatie en minimaliseert hij de behoefte aan onderhoud.
  • Gemakkelijke Installatie: okée, hij is robuust van constructie, maar het zal je verbazen hoe licht ‘ie van gewicht is. Lekker makkelijk installeren dus, en vooral tijdsbesparend!

Polytech dakgoten bestellen?

Neem contact op met ons. We vinden het leuk om met je mee te denken over je beste keuze.

Voordelen van de Polytech Dakgoten

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek de Proline dakgoot en ervaar het verschil dat een prefab dakgoot maakt in al je bouwprojecten. Kom naar Miedema en we berekenen gelijk de precieze prijs voor je.

Proline Dakgoot | Één dakgootsysteem, EINDELOZE variaties!

De Proline dakgoot is in feite een nieuwe benadering van dakgootsystemen die je enorm veel keuze geeft in stijlvariaties. Met zijn klassieke uiterlijk en de standaard afwerking van een aluminium trim of kraal, is deze dakgoot zowel functioneel als stijlvol en past overal van nieuwbouw tot renovatie van oude gebouwen. Voor een extra afwerking kunt je kiezen voor een opdiklijst of sierlijst.

Dankzij de brede variatie aan kleuren en de optie om verschillende elementen toe te voegen, kun je de perfecte Proline dakgoot selecteren voor elke woning. Elk model heeft standaard een smetplank en de optie voor gootklossen. Deze gootklossen leveren we je in twee modellen, traditioneel en modern. De dakgoot heeft een standaardhoogte van 205 mm.

Gebruiksvriendelijk Ophangsysteem

Met het prefab ontwerp van de Proline dakgoot bespaar je dus waardevolle tijd en geld op installatie en afwerking. De eenvoud van montage door middel van het ophangprofiel maakt het installatieproces snel en efficiënt. Je bevestigt het profiel in no-time aan de woning, waarna je de dakgoot moeiteloos ophangt en vastschroeft.

Proefmonster aanvragen?

Stuur ons een berichtje en bestel vandaag nog een proefmonster zodat je het zelf kunt ontdekken. Ervaar de kwaliteit en vergelijk. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt door voor PolyTech dakgoten te kiezen.

POPULAIR ONDER DE Voorraad collectie

Gerard

Neem contact met ons op

Mijn naam is Gerard, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.