Freespakketten

Een freespakket is een optelsom van alle onderdelen die nodig zijn om een interieur van een jacht, sloep of zeilschip fabrieksmatig en geoptimaliseerd aan te leveren bij de scheepstimmerman.

Vele jachtbouwers hebben ons als partner gevonden in het ontwikkelen en maken van freespakketten voor de verschillende type jachtbouw. Een freespakket neemt veel precisiewerk uit handen waardoor er weinig materiaal verloren gaat. Interieurs bouwen is een legpuzzel geworden. Hierdoor bespaar je veel tijd. Het merendeel van onze freespakketten bestaan uit HPL of gefineerde platen (massief ook mogelijk).

Een deels of volledige mockup van het interieur

Wil je klant het interieur zien voordat het daadwerkelijk in het schip wordt verwerkt? Dan kunnen we een (volledige) mockup van het interieur frezen. Aanpassingen in deze fase zijn eenvoudiger te realiseren dan wanneer het reeds in het casco is verwerkt.

Een ander voordeel van een freespakket is dat je het tegelijkertijd met de bouw van het casco kunt bouwen. Hierdoor verkort je de doorlooptijd van je project aanzienlijk.

  • Diverse HPL- platen op voorraad
  • Alle fineersoorten mogelijk
  • Tekening aanleveren in Autocad
  • Diverse afwerkingen mogelijk (zie coating)
  • Direct te monteren
  • Geoptimaliseerde plaatindelingen / genest

Bewerkingen

HPL Fineer

Producten

Glaslatten

Producten

Plaat op maat

Bewerking

CNC Frezen

Bewerking

Schaven en afkorten

Bewerking

Coaten en afwerken

Bewerking

Neem contact met ons op

Mijn naam is Wilco, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.