Miedema HoutIndustrie

Miedema HoutIndustrie is al meer dan 100 jaar een betrouwbare specialist in levering van hout- en plaatmaterialen en de bewerking ervan. Geworteld in de Friese hoofdstad werken we met vakbekwame en betrokken medewerkers aan de toekomst, uw toekomst. In geheel Nederland worden onze producten en halffabrikaten geleverd.

BOUWT verder MET JOU

Specialist in houtbewerking

Miedema HoutIndustrie is specialist in houtbewerking. Voor iedere denkbare toepassing en bewerking zoeken wij voor jou de meest geschikte oplossing. Maar er is meer: We denken met je mee, zodat jouw idee een haalbaar plan wordt. Gegrond hout of afgelakt? Eén of juist heel veel stuks? Eenmalig hout komen halen of samen een groots project neerzetten? Het kan allemaal.

Wat mogen we bewerken voor jou?

CNC Frezen

Plaat op maat

Coaten

Zagen, schaven en afkorten

Project: Landelijke Villa Aerdenhout


Aan de Van Vollenhovenlaan in Aerdenhout is deze landelijke villa gerealiseerd. Wij hebben voor de daken de standvinken (steunconstructie) mogen produceren.

Aan de hand van een aangeleverde Autocad-tekening zijn we van start gegaan. Na het engineeren van de werktekening zijn we begonnen met de productie. Deze standvinken (steunconstructie) bestaan uit CNC gefreesde onderdelen die later zijn samengesteld tot één geheel. Daarna zijn de standvinken in onze spuiterij behandeld met een voorlak. Vervolgens zijn ze door de klant ter plaatse gemonteerd en afgelakt.

  • Opdachtgever: De Geus Bouw B.V. Broek op Langedijk
  • Bewerking: CNC- frees
  • Locatie: Aerdenhout, Noord-Holland