HPL fineer platen

Miedema levert en bewerkt HPL- en gefineerde platen voor alle toepassingen, waaronder jacht- en interieurbouw. De houten look van de platen is populair, zeker door de combinatie met de duurzaamheid. Een krachtige constructie die tegelijk een warme uitstraling geeft. Ben je geïnteresseerd om op een duurzame en voordelige manier je interieur een houten look te geven?
We denken graag met je mee. Lees verder…

Fineer- en HPL platen bestellen?

Zoek je een fineer plaat voor het interieur van je jacht? Bij Miedema denken we mee aan de totaaloplossing voor je project. Elke soort fineer plaat of HPL plaat kan op maat gefreesd worden, zodat hij gemakkelijk en snel gemonteerd kan worden. 

Het fineer en HPL wordt op vakkundige wijze verlijmd op bijvoorbeeld MDF of multiplex. Als leverancier, bewerker en grootverbruiker heeft Miedema de contacten om rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen. Wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

  • Fineer plaat verkrijgbaar in alle verschillende houtsoorten (o.a. Eiken, Teak, Walnoot, Mahonie en Berken.)
  • HPL plaat verkrijgbaar in diverse kleuren en (hout)motieven
  • Op maat zagen mogelijk

Advies bij je aankoop?

Wil je een offerte of eerst weten wat je beste keuze is? Laat maar weten hoe jij wilt starten met jouw project, we staan overal voor open!

Levering tot op de bouwplaats

Onze logistieke mensen plannen de bevoorrading en levering zover mogelijk vooruit, maar zijn ook creatief bij spoedjes. Daarbij komen onze sterke relaties met leveranciers van bouwmaterialen weer van pas. Meestal kunnen we materialen al de volgende werkdag bezorgen – ook op de bouwplaats – zodat je door kunt met bouwen en je project soepel blijft lopen.

Bewerkingen

HPL Fineer

Producten

Glaslatten

Producten

Plaat op maat

Bewerking

CNC Frezen

Bewerking

Schaven en afkorten

Bewerking

Coaten en afwerken

Bewerking

Neem contact met ons op

Mijn naam is Wilco, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.