CNC Precisie voor de Friese jachtbouw

CNC precisie voor de Friese jachtbouw 🛥️De CNC’s in onze machinale in Leeuwarden draaiden op volle toeren. ⚙️ Zo kregen we laatst weer een mooie opdracht van Aquatec Industries, die van tijd tot tijd terugkomt: onderdelen frezen voor de komende serie sloepen die ze bouwen. De tijdloze Antaris, Maril en Makma Marine kregen zonnebedjes en opstapjes van Interstar berken multiplex. Oerdegelijk en ze waren mooi op tijd klaar voor alle boottochtjes deze zomer. 🌞

Kom meer te weten over

Forza Soila Black

Een solide sfeermaker uit het noorden.Deze week stellen we het vierde en laatste type aan je voor uit Forza Iza, onze nieuwe lijn duurzame houten

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.