Vlas Isolatie

Waarom zou je kiezen voor Isovlas als isolatie materiaal? Omdat het niet alleen duurzaam is, maar ook tal van voordelen biedt die jouw investering meer dan waard maken.
Dus waarom zou je jezelf tevreden stellen met minder? Vlas biedt niet alleen de beste isolatie waarde, maar ook voordelen die je nergens anders vindt. Het is de slimme en kosteneffectieve keuze op de lange termijn. Wil je meer informatie? Lees dan verder of neem contact op met een van onze specialisten die jou gratis advies en ondersteuning biedt. lees verder…

Wat is Isovlas?

Isovlas is een bouwisolatie gemaakt van natuurlijke vlasvezels. Door het gebruik van natuurlijke vlasvezels blinkt Isovlas echt uit in de vochtregulatie. In vergelijking met traditionele isolatiematerialen zorgt Isovlas voor een gezonder binnenklimaat doordat het dient als vochtbuffer om vocht te absorberen en af te voeren. 
De hoge isolatie waarden van Vlas zijn niet het enige voordeel. Dankzij de geluiddempende kracht is Vlas ideaal te gebruiken binnen een drukke buurt of langs de autoweg. Doordat Vlas hernieuwbaar en duurzaam is lost het zichzelf op in de natuur binnen een korte tijd. Ook heeft de de productie van Vlas een lage CO2-voetafdruk. 

Isovlas Monteren

Miedema levert vaak binnen één werkdag met zorg tot op de bouwplaats. Hierdoor kan jij per direct van start met je project. Isovlas wordt geleverd als een kant-en-klaar pakket waardoor jij kosten bespaard op inkopen en tijd bespaard. 
De isolatie platen van Isovlas zijn eenvoudig op maat te snijden met het exclusieve Isovlas mes.

Isovlas is te gebruiken in houtskeletbouw- en metalstudwanden, onder de vloer, in het plafond, voor het na-isoleren van een stenenmuur, onder laminaat en voor het na-isoleren van het dak. Ook is Vlas zeer geschikt voor de isolatie van de gevel.

Technische eigenschappen

Technische specificaties Waardes
Geluidabsorptiecoëfficiënt
alfa w 1,0
Lammbda-waarde (warmte geleiding)
0,038 W/m K
Dampdiffusieweerstand
U= 5,7
Warmteopslagcapaciteit
C =1600 J / kg.K
Brandklasse in toepassing
C

Direct Isovlas bestellen?

Wil je direct bestellen? Dat kan via de eenvoudig te gebruiken webshop!

Heb je advies nodig? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Waarom kiezen voor Isovlas?

Alle voordelen op een rij

Andere biobased isolatie materialen

Biobased bouwen
Gertjan-website

Neem contact met ons op

Mijn naam is Gertjan, ik help je graag verder!

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.