Vacature: Klantgerichte medewerker haalcentrum

40 uur per week

Klaar om te rocken! Lichten aan, muziek aan, heftruck opgestart en open met die deuren. Voor je staan je eerste klanten en achter je staat een superteam van behulpzame collega’s. Zie je het al voor je? En ben je benieuwd waarom jij in het midden staat?

We leggen het uit maar laten we ons eerst aan je voorstellen. Wij zijn Miedema, een gezellig familiebedrijf sinds 1917. Miedema is groothandel en totaaloplosser in de houtindustrie en bouwmaterialen. We doen projectbegeleiding, houtbewerking en leveren materiaal aan de bouw, timmerindustrie en jachtbouw.

Dit ga je doen

Je spreekt elke dag veel klanten en je werkt met verschillende Miedemacollega’s samen. Je klant mag na bestelling gewoon doorrijden in de hal. Jij gaat het magazijn in en verzamelt al het materiaal. Hoe je dat aanpakt? Kijk maar wat je zelf de slimste manier vindt om je klant te ontzorgen! Soms til je iets samen met je klant of vraag je een collega een pallet te pakken. Soms laat je een plaat op maat zagen bij onze houtbewerkers. Hulp krijg je altijd. Elke dag verlaten tevreden klanten met volle bus of aanhanger ons haalcentrum. Dankbaar werk dus!

En dit krijg je ervoor terug

  • Dynamisch en duurzaam bedrijf met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een enthousiast team van behulpzame collega’s
  • Werknemerskorting in onze bouwshop
  • Marktconform salaris

Zie jij het samenwerken nu al zitten? Stuur een berichtje met je CV naar hrm@miedemabm.nl. Heb je vragen, bel Gerrit: 058 288 88 88.

Miedema bouwt verder met jou

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.