Vacature : Calculator/werkvoorbereider

40 uur per week

In deze rol ben jij onze vertaler tussen de plan- en tekentafel en de bouwpraktijk. Want dan kunnen we nog meer projecten aannemen, groeien en meer gedaan krijgen voor onze relaties in de bouw.

Zo ziet jouw werkweek eruit– Begrotingen en technische omschrijvingen voor eigen producten opstellen– Lopende- en maatwerkproductie afstemmen met onze houtbewerkers– Klanten adviseren en meedenken over slimme keuzes in de ontwerpfase– Bewaken van het bouwproces ten opzichte van de bouwplannen– Bijhouden van markt(prijs)ontwikkelingen

We zoeken iemand met– Vaktechnische kennis. Dat kan door opleiding maar ook door ervaring!– Ondernemersmentaliteit: liever pionieren dan vaste procedures volgen– HBO werk- en denkniveau– Kennis van Revu en Ibis Meetstaat– CAD/ CAM tekenervaring

Miedema biedt jou:

  • Dynamisch en duurzaam bedrijf met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een enthousiast team van jonge en ervaren collega’s
  • Vrijheid om op een creatieve manier je werk vorm te geven
  • Marktconform salaris

Zie jij het samenwerken nu al zitten in één van deze rollen? Stuur ons je CV met persoonlijke toelichting naar hrm@miedemabm.nl. Dan reageren we zo snel mogelijk op je sollicitatie.

Werken bij

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een bedrijf met lange historie waarin vakmanschap, expertise en innovatie een grote rol spelen. Wij zijn een ervaren bouwpartner met de focus op een duurzame toekomst.

Met ‘duurzaam’ bedoelen wij niet alleen onze groene footprint en de vertrouwde samenwerkingen met onze relaties en leveranciers. We focussen ons ook op de langdurige inzetbaarheid van onze medewerkers.

Welke rol je ook vervult, het takenpakket is altijd gevarieerd en dynamisch waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent onderdeel van een sociaal en gedreven team en krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Miedema bouwt verder met jou.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.