Bio-composiet gevelbekleding

Composiet gevelbekleding

Met gevelsystemen van Composiet bouw je heel eenvoudig biobased binnen de eisen die de bekende keurmerken stellen. Ze worden duurzaam geproduceerd en bestaan uit natuurzuiver houtcomposiet die nauwelijks kunststof bevat.

Bestel je houtcomposiet gevelbekleding via onze Biobased specialisten en krijg meteen het juiste advies erbij. Bestel je Neolife gevelbekleding gemakkelijk in overleg met onze specialisten. lees verder…

Wat is composiet gevelbekleding?

Composiet gevelbekleding is de vernieuwde en verbeterde versie van gevelbekleding. Deze biobased systemen bestaan uit natuurlijk houtcomposiet dat nauwelijks kunststof bevat en beschermd zijn met Lignine, een stof uit het hout zelf. Hierdoor is jouw houten gevelbekleding onderhoudsvrij en circulair. Met de gevelbekleding van NEOLIFE kies je niet alleen voor een langere levensduur en luxe uitstraling, maar ook voor een gezonde toekomst.

De composiet gevelbekleding behoudt zijn natuurlijke kleur door toevoeging van mineralen. Omdat deze gevelbekleding geen eenmalige coating heeft zoals de traditionele gevelbekleding, is hij bestendig tegen extreme weersomstandigheden en gaat hij levenslang mee zonder enig onderhoud.

De NEOLIFE gevelbekleding is licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Het is vaak mogelijk om ze te monteren op een huidige constructie. Dit maakt de composiet gevelbekleding ideaal voor renovatieprojecten.

Composiet gevelbekleding
Composiet gevelbekleding

Wat kost composiet gevelbekleding?

Ben je overtuigd van de voordelen van composiet gevelbekleding en wil je ook een luxe uitstraling creëren voor jouw project? We hebben de kosten van de aanschaf van composiet gevelbekleding voor je in kaart, al hangt het sterk af van de uitvoering die je kiest. Reken op gemiddeld € 60 tot € 100 m². Omdat de gevelbekleding onderhoudsvrij is en aanzienlijk langer meegaat dan de traditionele soorten gevelbekleding zal je op lange termijn vaak kosten besparen. De prijs van Composiet hangt af van vele variabelen zoals de afwerking, dikte van de panelen en grootte van het project, daarom is het verstandig om contact op de nemen met onze composiet gevelbekleding specialisten. Deze denken vrijblijvend met je mee en ondersteunen je tijdens de voorbereidingen van je project.

Direct biobased gevelbekleding bestellen?

Wil je direct bestellen? Dat kan via een van onze biobased specialisten!

Heb je advies nodig? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Welke kleur composiet gevelbekleding?

De composiet gevelbekleding wordt gekleurd met behulp van minerale pigmenten, wat resulteert in een prachtige kleurdiepte en een perfecte weerstand tegen UV-straling.

Als gevolg hiervan worden onze producten niet grijs.

Nadat onze planken zijn geïnstalleerd, krijgt de vezel een lichte patina en zal deze geleidelijk veranderen. Afhankelijk van de blootstelling van de structuur en de weersomstandigheden kan dit natuurlijke proces enkele weken of zelfs maanden duren.

De tint zal vervolgens gelijkmatig stabiliseren en zal in de loop van de tijd niet meer veranderen, om een langdurige en harmonieuze esthetiek te garanderen.

Waarom kiezen voor biobased gevelbekleding?

Alle voordelen op een rij

Andere biobased materialen

Gertjan-website

Neem contact met ons op

Mijn naam is Gertjan, ik help je graag verder!

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.