MAATWERK KUNSTSTOF KOZIJNEN IN 5 WERKDAGEN

Samenwerking tussen Miedema en hét nieuwe kunststof kozijnen concept Skodora

snel Kunststof kozijnen op maat

Miedema bouwt verder met Skodora. Vanaf nu vind je in ons haalcentrum in Leeuwarden een nieuw pick-up point voor hun bliksemsnelle leveringssysteem. Geef de maten van je kunststofkozijn online door of via de bestelzuil in de Miedema-bouwshop en 5 werkdagen later staan ze al voor je klaar. Geen gedoe of lange wachttijden meer. Goed idee toch?

  • Makkelijk en snel online bestellen op skodora.nl

  • Kozijnprofielen van kwaliteitsmerk Gealan

  • Al vanaf 5 werkdagen afhalen

Direct kunststof kozijnen bestellen?

Gebruik op skodora.nl de code hieronder en krijg €50,- korting op je eerste bestelling! 

SKO-ML24-47896 

SKODORA?

Ook Skodora is een Fries familiebedrijf met vakmensen die weten wat het beste is voor jouw klus. Je kunststof kozijnen worden in eigen fabriek in Heerenveen geproduceerd. Simpel, snel en lokaal. Door jarenlange ervaring kennen ze jou als bouwprofessional door en door, weten ze wat je nodig hebt en krijg je advies waar je wat aan hebt.

ONLINE KUNSTSTOF KOZIJNEN
ALTIJD DICHTBIJ

Skodora is hét nieuwe initiatief van kozijnenfabriek KKFH, die in Heerenveen al een afhaalpunt heeft. Zij bedachten een concept om het bestellen en afhalen van kunststof kozijnen simpeler en veel sneller te maken. Zo kun jij je weer focussen op wat je het liefste doet. Doe je voordeel met de snelheid, service, het persoonlijk advies én mensen die dezelfde (vak)taal spreken.

ZO WERKT SKODORA

  • Stel op skodora.nl simpel online je maatwerk kunststof kozijnen samen. Hier vink je ook je afhaallocatie aan.
  • In de eigen Skodora-fabriek in Heerenveen starten de vakspecialisten met het produceren van je bestelling.
  • Pik ze 5 dagen later al op bij ons pick-up point, gewoon aan de Uranusweg 1 in Leeuwarden. Het kan ook in de drive-thru Heerenveen en binnenkort ook Meppel.
  • Parkeer je combinatie, pak een bakkie en haal nog wat benodigdheden in de bouwshop.
  • Ondertussen laden wij je kozijnen in en zetten we alles vast.

WE HELPEN JE GRAAG!

Persoonlijke service en advies: daar gaat het om bij Skodora en bij Miedema. Bel ons en vraag naar Mads, Kees-Jan of Mario: 058-288 88 55, of mail leeuwarden@skodora.nl. Meedenken vinden we leuk!

Demo?

Direct aan de slag met het snel bestellen van kunststof kozijnen? Vraag een gratis Skodora demo aan van Mario en hij legt het allemaal aan je uit!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.