Zijlstra Bouw BV.

”De webshop van Miedema is gebruiksvriendelijk, de voorraad is up-to-date en de acties staan er overzichtelijk in.”

Zijlstra Bouw BV :

”De webshop van Miedema is gebruiksvriendelijk, de voorraad is up-to-date en de acties staan er overzichtelijk in”

MIEDEMA BOUWT verder MET ROELOF ZIJLSTRA

Zijlstra Bouw uit Berlikum werkt het liefst met leveranciers uit de regio. “In de afgelopen drie jaar is de samenwerking met Miedema intensiever geworden”, laat directeur Roelof Zijlstra weten. De reden? “Een goede relatie met de medewerkers en de zeer gebruiksvriendelijke webshop!”

Een man een man een woord een woord

“Mijn directe contactpersoon is Tjerk Wijbenga, maar ik heb gemerkt dat alle Miedema mensen dezelfde werkmentaliteit hebben. Als ik een specifieke vraag heb, zoeken ze alles binnen een dag uit. Wanneer ik een probleem heb, lossen ze het snel op. En ze komen altijd hun afspraken na. Dat is fijn zaken doen.”   

Foto: Roelof Zijlstra (Zijlstra Bouw) en Johan Douma (Miedema) bij project woning en loods van Siegersma Gevelrenovatie.

24/7 bereikbaar met online winkel

“Als  aannemer ben je niet alleen van negen tot vijf aan het werk. Ik doe veel ’s ochtends vroeg en ‘s avonds en het is verrekte makkelijk dat ik dan ook bestellingen kan doen of actuele prijzen kan opzoeken. De webshop van Miedema is eenvoudig in gebruik, de voorraad klopt en de acties staan er juist in. Als de voorbereiding goed is, ontstaan er mooie projecten zoals deze woning en loods.”