Ervaren bouwpartners

Als ervaren bouwpartner veranderen wij mee met de trends en ontwikkelingen in de bouwwereld. Wij kijken naar wat jij nodig hebt om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van hout, ijzerwaren en plaatmateriaal tot bewerking, montage en advies. Alles wat de bouw en aannemerij nodig heeft, hebben wij in huis. Miedema bouwt verder met jou!

BOUWT verder MET JOU

Projectleider Joshua Smit kijkt uit naar een duurzame samenwerking met Miedema

BOUWT verder MET JOSHUA SMIT

“Totaalpakket aan kennis en kunde!”

Voor 23 woningen in de Nieuwveense Tuinen van Meppel zocht Joshua Smit een leverancier in houten gevelbekleding. “In dat verkenningsproces keek ik verder dan de prijs”, laat de ervaren projectleider van Nijhuis Noord weten. “In de praktijk blijkt vaak dat de goedkoopste oplossing, niet altijd de beste keuze is!”

Slimme oplossingen

“Miedema viel op door de uitgebreide kennis op het gebied van gevelbekleding. Ze waren op de hoogte van de ventilatie-eisen, bedachten slimme oplossingen voor de achterconstructie en gaven advies over de montage van de kozijnen onder de dakgoten. Die expertise vond ik echt een meerwaarde in het bouwproces.”

Uitvoerders mee

“We kozen voor Siberisch Lariks Channelsiding, in drie breedtes. Theo van Dijk, mijn contactpersoon bij Miedema had in het eerste overleg direct de uitvoerders meegenomen. Dat voelde voor mij heel vertrouwd. Ik heb dit totaalpakket aan kennis en kunde als zeer prettig ervaren en kijk uit naar een duurzame samenwerking!”

Bewerkingen

HPL Fineer

Producten

Glaslatten

Producten

Plaat op maat

Bewerking

CNC Frezen

Bewerking

Schaven en afkorten

Bewerking

Coaten en afwerken

Bewerking

Wim-portret-web

Neem contact met ons op

Mijn naam is Wim, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.