Hout van Bob

”Via de webshop bestellen, per mail of per telefoon. Miedema pakt het altijd snel op”

BOUWT verder MET JOU

BOUWT verder MET HOUT VAN BOB

“De kracht van Hout van bob en Miedema zit hem in de mensen. Kennis van zaken, oplossingsgericht en hoge mate van servicebereidheid”, laat Tom weten. Tom werkt al bijna 40 jaar voor Hout van Bob.  “Zolang ik het kan heugen werkt Bob al samen met Miedema”

Tientallen jaren een hechte relatie

“Hout van Miedema is in vele panden in Leeuwarden en omgeving via Hout van Bob terechtgekomen als eindproduct. Tuinhuisjes, hekken, plinten, dakvlinders, kastjes, deurdrempels en wandafscheidingen, Noem het maar op. Door de snelle levering en vlotte communicatie, verloopt alles op rolletjes”   

"Een van de vele eindproducten die dankzij onze samenwerking tot stand is gekomen"

Regelmatig bezoek van Johan

“We halen zelf spullen bij Miedema op en het verloopt rimpelloos. Goede ploeg achter de balie in combi met ervaren en vlotte heftruckchauffeurs zorgen voor een constante stroom van leveringen. Ook een dolletje op zijn tijd. Hoort het ook bij” Laat Tom weten.

“Ook komt Johan als accountmanager bij ons langs om ons te informeren over nieuwe ontwikkelingen zoals de levering van woodpanels en tuinhout en biobased isolatie. Laatst kregen we in de vroege ochtenduren zelfs een rondleiding van hem”

“Bij Miedema wordt hard gewerkt. Zo zagen we zelfs laats Gerrit Dijkstra bijna opstijgen met zijn stepje door de hal…grapje hoor”

Bewerkingen

HPL Fineer

Producten

Glaslatten

Producten

Plaat op maat

Bewerking

CNC Frezen

Bewerking

Schaven en afkorten

Bewerking

Coaten en afwerken

Bewerking

Miedema Portret LR_1

Neem contact met ons op

Mijn naam is Johan, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.