Houten Wandpaneel, diverse kleuren

Houten wandpaneel

Houten Wandpaneel is een stijlvol geluidsabsorberend wandpaneel, in Scandinavische stijl ontworpen en FSC 100% gecertificeerd. Dit Houten Wandpaneel zorgt voor betere ruimteakoestiek in je huis. Deze lattenwand is geschikt voor bijvoorbeeld houten wandbekleding van je interieur. Maar ook je plafond kun je ermee bekleden voor een esthetisch prachtig effect. Uiteraard dankzij de akoestische werking ideaal voor op kantoor zoals links weergeven.

€89,95 – €69,95 per m²

Akoestisch wandpaneel

Deze Houten Wandpanelen helpen bij het verbeteren van de ruimteakoestiek in je huis. Er is namelijk niks erger veel galm in je huis, met de akoestische panelen van Fibrotech heb je hier geen last meer van. Dit komt door een dikke laag gerecycled zwart vilt op de achterkant van de lattenwand, dit zorgt er niet voor dat het geluid weerkaatst wordt, maar het juist wordt gedempt en geabsorbeerd. Dit zorgt voor heel veel rust in je huis en je hebt niet meer last van slechte akoestiek.
Loop er maar eens langs en je merkt direct het dempende en rustgevende effect van het gerecyclede vilt. Heb je een harde vloer van bijvoorbeeld hout of laminaat en werkt je woonkamer te veel als klankkast, dan is hier je oplossing.

Direct Fibrotech bestellen?

Wil je direct bestellen? dat kan via de eenvoudig te gebruiken webshop!

Heb je advies nodig? wij denken graag met je mee! neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Waarom kiezen voor Houten Wandpaneel?

Alle voordelen op een rij

KEUZES

De panelen zijn geschikt als wandbekleding maar ook als plafondbekleding, zowel horizontaal als verticaal. Het wandpaneel van hout is er in verschillende stijlen: Light Oak (licht eiken), Oiled Oak (geolied eiken) en Walnut (walnoot). Zo kan jij kiezen welke het beste bij jouw interieur past. Bij elke lichtinval komen ze weer op een andere manier tot hun recht.

Wil je weten hoe dat er in jouw kamer uitziet? Probeer het eens uit met de VISUALISER: Upload een foto van je beoogde ruimte en probeer de verschillende types uit. Je vindt de drie varianten die in Nederland in ons assortiment verkrijgbaar zijn onder BASIC Akustikpanel: Light Oak (licht eiken), Oiled Oak (geolied eiken) en Walnut (walnoot). Erg handig en leuk om te doen!

MONTEREN

Monteren is erg gemakkelijk, je kunt de houten panelen muur makkelijk ophangen door middel van schroeven. We raden je aan om schroeven te gebruiken met een zwarte kop zodat je ze later niet weer terugziet in het zwarte vilt. Omdat de Houten Wandpanelen grotendeels uit hout bestaan, kunnen ze bij ontvangst een lichte houtgeur hebben. We raden je dan ook aan om de wandpanelen voor montage te laten acclimatiseren.

populairste stijlen in ons assortiment

  • FIBROTECH LIGHT OAK €69,95 P/M2

    Prijzen excl. BTW

  • FIBROTECH OILED OAK €69,95 P/M2

    Prijzen excl. BTW

  • FIBROTECH WALNUT €69,95 P/M2

    Prijzen excl. BTW

Miedema Portret LR_1

Neem contact met ons op

Mijn naam is Johan, ik help je graag verder

Neem contact met ons op

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.