Composiet Vlonderplanken

Zoek je een duurzame slijtvaste vlonder die zijn kleur blijft houden? Overweeg dan eens composiet vlonderplanken. Met composiet vlonderplanken heb je vrijwel geen onderhoud. Ze zijn slipvast, splintervrij en: milieuvriendelijk! 

Miedema is dealer van Twinson vlonderplanken. Twinson heeft een ruim assortiment duurzame composiet producten en heeft 6 verschillende kleuren vlonderplanken. Neem contact op met onze productspecialisten of lees verder…

Voordelen van Composiet vlonderplanken

Wil je een vlonder die niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook sterk en duurzaam is? Dan zijn composiet vlonderplanken van Twinson dé oplossing voor je. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en gemaakt van gerecyclede producten. Het composiet dat Twinson maakt, bestaat uit een mix van hout en kunststof dat 100% te recyclen is. Twinson vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd iets kunt kiezen dat bij je past. Ze vervagen minder snel dan houten vlonderplanken zodat je lang plezier hebt van je vlonder. Daarnaast bespaar je op de lange termijn flink op kosten voor vervanging en onderhoud. Tenslotte maak je een veilige keuze omdat ze splinter- en slipvrij zijn. Klinkt goed? Bestel nu je Twinson vlonderplanken en maak je tuin compleet!

Composiet vlonderplanken

Direct composiet vlonderplanken bestellen?

Wil je direct bestellen? Dat kan telefonisch bij een van onze specialisten! De vlonderplanken zijn binnen 2 werkdagen geleverd.

Heb je advies nodig? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Composiet vlonderplanken

Makkelijk monteren

Monteer je vlonderplanken snel en gemakkelijk. De installatie is eenvoudig en je hebt er geen speciale gereedschappen of expertise voor nodig. Twinson werkt met een slim kliksysteem waarmee je de vlonderplanken snel en gemakkelijk aan elkaar vastmaakt. Wat ook helpt is dat Twinson’s vlonderplanken licht van gewicht zijn en eenvoudig te hanteren. Installeren kun je dus zelf! Bespaar tijd en geld met onze eenvoudig te monteren vlonderplanken en geniet binnen de kortste keren van je nieuwe vlonder. Bestel nu en maak je tuin compleet.

Andere biobased isolatie materialen

Gertjan-website

Neem contact met ons op

Mijn naam is Gertjan, ik help je graag verder!

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.