Vacature: Verkoper Binnendienst - Miedema

Vacature : Commercieel medewerker binnendienst

40 uur per week

Er is enorm veel vraag in de bouw en als totaaloplosser kunnen we daar veel betekenen. Daarvoor kunnen we wel wat versterking gebruiken, in eerste instantie op onze binnendienst. Het kan best zijn dat je vanuit deze rol weer doorgroeit naar een andere en bijvoorbeeld meer voor onze projecten gaat doen. Groeien doen we sowieso. Als familiebedrijf kijken we naar wie je bent, naar je talenten en waar je het beste past.

Zo ziet jouw werkweek eruit– Contact houden met je klanten over orders, op de binnendienst of bij de klant– Opstellen van offertes, wat meestal maatwerk is en waar je vrijheid in hebt– Afstemmen met onze inkopers over onze voorraad bouwmaterialen– Bijhouden van ontwikkelingen in de bouwmaterialenwereld

We zoeken iemand die– Technisch inzicht heeft en weet hoe je daarmee het beste product verkoopt– Bij voorkeur kennis heeft van bouwmaterialen– Het leuk vindt om met z’n allen te ondernemen en te groeien– HBO werk- en denkniveau of hoger heeft

Miedema biedt jou:

  • Dynamisch en duurzaam bedrijf met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een enthousiast team van jonge en ervaren collega’s
  • Vrijheid om op een creatieve manier je werk vorm te geven
  • Marktconform salaris

Zie jij het samenwerken nu al zitten in één van deze rollen? Stuur ons je CV met persoonlijke toelichting naar hrm@miedemabm.nl. Dan reageren we zo snel mogelijk op je sollicitatie.

Werken bij

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een bedrijf met lange historie waarin vakmanschap, expertise en innovatie een grote rol spelen. Wij zijn een ervaren bouwpartner met de focus op een duurzame toekomst.

Met ‘duurzaam’ bedoelen wij niet alleen onze groene footprint en de vertrouwde samenwerkingen met onze relaties en leveranciers. We focussen ons ook op de langdurige inzetbaarheid van onze medewerkers.

Welke rol je ook vervult, het takenpakket is altijd gevarieerd en dynamisch waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent onderdeel van een sociaal en gedreven team en krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Miedema bouwt verder met jou.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.