Werken bij

Werken bij

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een merk met een lange historie en met de focus op een duurzame toekomst. Je krijgt een gevarieerd takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is. Je wordt onderdeel van een gedreven team en je krijgt kansen om door te groeien.

Vacature:
Medewerker binnendienst

Als lid van een dynamisch team bestaand uit een mix van jong elan en de nodige ervaring onderhoud je de contacten met ons klantenbestand, dat bestaat uit ZZP-er’s tot landelijke bouwers. Dat doe je in een samenspel met……

Helaas, op dit moment zijn er geen vacatures 🙁

Wil je meer informatie over onze organisatie, over te verwachten vacatures en opleidingstrajecten? Kan kan je een e-mail sturen naar hrm@miedemabm.nl

Vacature: Commercieel administratief medewerker

Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van offertes, orders en contract afspraken. Daarnaast ondersteun je de verkoop binnendienst met diverse taken. De afwisseling van het takenpakket is groot en dat maakt dat we iemand zoeken die goed overzicht weet te behouden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 40 uur
werktijden liggen tussen 08:00 – 17:00 uur

Vacature: Logistiek medewerker

Jouw uitdaging Als orderpicker in het magazijn van een bouwmaterialen groothandel bestaan je werkzaamheden onder andere uit order picken, verzendklaar maken van orders en diverse andere magazijn werkzaamheden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur
Je beschikt over een heftruck/zijlader certificaat  Je beschikt over een rijbewijs