Werken bij

Werken bij

Werken bij Miedema betekent aan de slag gaan voor een bedrijf met lange historie waarin vakmanschap, expertise en innovatie een grote rol spelen. Wij zijn een ervaren bouwpartner met de focus op een duurzame toekomst.

Met ‘duurzaam’ bedoelen wij niet alleen onze groene footprint en de vertrouwde samenwerkingen met onze relaties en leveranciers. We focussen ons ook op de langdurige inzetbaarheid van onze medewerkers.

Welke rol je ook vervult, het takenpakket is altijd gevarieerd en dynamisch waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent onderdeel van een sociaal en gedreven team en krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Miedema bouwt verder met jou.

Vacature: Creatieve Content Creator

Ben jij een ster in het schrijven en delen van interessante informatie? Stap jij makkelijk op klanten en collega’s af om de input te krijgen die je nodig hebt? Kun jij in de huid kruipen van onze doelgroep om te weten wat zij boeiend vinden om te zien en te lezen? En houd je daarbij altijd rekening met de identiteit en ambitie van Miedema? Dan ben jij die creatieve content creator die wij zoeken! 

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 36 uur

Zin in een vakantiebaan?

Zin in een vakantiebaan? Wij zoeken een vliegende keep in ons productieproces! Heb je net je examens afgerond en wil je bijverdienen in de vakantie? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken tijdens ons productieproces! Als vliegende keep ziet jouw takenpakket er altijd gevarieerd en dynamisch uit waardoor geen dag hetzelfde is. Denk bijvoorbeeld aan:

Plaats: Leeuwarden

Vacature: Commercieel administratief medewerker

Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van offertes, orders en contract afspraken. Daarnaast ondersteun je de verkoop binnendienst met diverse taken. De afwisseling van het takenpakket is groot en dat maakt dat we iemand zoeken die goed overzicht weet te behouden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 32- 40 uur
werktijden liggen tussen 08:00 – 17:00 uur

Vacature: Logistiek medewerker

Jouw uitdaging Als orderpicker in het magazijn van een bouwmaterialen groothandel bestaan je werkzaamheden onder andere uit order picken, verzendklaar maken van orders en diverse andere magazijn werkzaamheden.

Plaats: Leeuwarden
Uren per week: 40 uur
Je beschikt over een heftruck/zijlader certificaat  Je beschikt over een rijbewijs