Over Miedema

Over Miedema

Als ervaren vakliefhebbers veranderen wij mee en kijken we naar wat jij nodig hebt om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van hout, ijzerwaren en plaatmateriaal tot bewerking, montage en advies: alles wat de bouw en aannemerij nodigt heeft, is bij ons in huis. Miedema neemt het volledige werk van jouw projecten uit handen.

Miedema bouwt verder met jou

Specialist in houtbewerking en de in- en verkoop van hout-, plaat- en bouwmaterialen. We geven advies, doen bewerkingen en monteren voor diverse branches, waaronder de bouw, timmerindustrie en jachtbouw. Miedema omvat vier verschillende merken: Miedema Bouwmaterialen, Miedema HoutIndustrie, Miedema Projecten & Miedema Nautic.

Onze merken

Bouwmaterialen

HOUTINDUSTRIE

NAUTIC

PROJECTEN

Missie

Miedema helpt klanten beter te presteren. Miedema wil een solide partner zijn voor alle stakeholders: betrouwbaar en betrokken. Miedema beweegt zich als toeleverancier in de gehele bouwkolom. Speerpunten zijn: de bouw- en aannemersbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers, de timmer- en prefabindustrie en jachtbouw. Deze doelgroepen worden door de drie Miedema bedrijven bediend, waarbij onderlinge samenwerking van cruciaal belang is.

 

Visie

Door ons vakmanschap koppelen wij het vraagstuk van de klant aan een oplossing met de beste producten, behandeling of bewerking. Miedema ontzorgt en ondersteunt haar klanten met passende adviezen en hierdoor dragen wij bij in het optimaliseren van de totale kosten in de keten.

Kennis is de basiswaarde van Miedema. Klanten kunnen ook met complexere vraagstukken bij ons terecht. We willen niet de goedkoopste zijn, maar wel de voordeligste. Miedema levert een totaaloplossing in materiaal en advies.