Over Miedema

Als ervaren vakliefhebbers veranderen wij mee en kijken we naar wat jij nodig hebt om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van hout, ijzerwaren en plaatmateriaal tot bewerking, montage en advies: alles wat de bouw en aannemerij nodigt heeft, is bij ons in huis. Miedema neemt het volledige werk van jouw projecten uit handen.

Missie

Miedema helpt klanten beter te presteren. Miedema wil een solide partner zijn voor alle stakeholders: betrouwbaar en betrokken. Miedema beweegt zich als toeleverancier in de gehele bouwkolom. Speerpunten zijn: de bouw- en aannemersbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers, de timmer- en prefabindustrie en jachtbouw. Deze doelgroepen worden door de drie Miedema bedrijven bediend, waarbij onderlinge samenwerking van cruciaal belang is.

 

Visie

Door ons vakmanschap koppelen wij het vraagstuk van de klant aan een oplossing met de beste producten, behandeling of bewerking. Miedema ontzorgt en ondersteunt haar klanten met passende adviezen en hierdoor dragen wij bij in het optimaliseren van de totale kosten in de keten.

Kennis is de basiswaarde van Miedema. Klanten kunnen ook met complexere vraagstukken bij ons terecht. We willen niet de goedkoopste zijn, maar wel de voordeligste. Miedema levert een totaaloplossing in materiaal en advies.

Voor bouwmaterialen ben je hier aan het juiste adres. Bestel via onze webshop of kom langs. Vragen over een product? Spreek een van onze adviseurs

Perfectie is in interieur- en jachtbouw de norm. De precisie van onze CNC machines sluit naadloos aan op jouw project.

Voor bouwmaterialen ben je hier aan het juiste adres. Bestel via onze webshop of kom langs. Vragen over een product? Spreek een van onze adviseurs

Projectbegeleiding op grote maar ook kleine werken. Wij zorgen dat jou project loopt. Vanaf calculatie tot de montage en oplevering.

Miedema is al sinds 1917 specialist in houtbewerking en de in- en verkoop van hout-, plaat-, en bouwmaterialen. Met een team van meer dan 60 gedreven specialisten werken aan een duurzame toekomst met als doel: de klant beter laten presteren.