Miedema bouwt biobased met jou

We zijn klaar om je te supporten met biobased bouwen. Niet alleen met hout, ook met andere materialen die hernieuwbaar zijn in de natuur. Denk aan vlas, hennep, katoen of producten op houtvezelbasis. Op dit moment maken we ons assortiment compleet. Heel binnenkort vind je hier alle nieuwe producten.

 

Serieus alternatief

Natuurlijke materialen hebben voordelen voor het klimaat buiten maar ook binnenshuis omdat ze voor een comfortabel leefklimaat zorgen. Veel biobased isolatiematerialen worden inmiddels efficiënt geproduceerd en zijn in kwaliteit, certificering en sinds kort zelfs prijs een serieus alternatief op traditionele materialen. Zeker nu de energieprijzen stijgen. Werk je met ons samen, dan heb je de expertise van onze leveranciers achter de hand waar we korte lijntjes mee hebben. We helpen je graag met het maken van materiaalkeuzes voor je project.

 

Levering op de bouwplaats

Onze logistieke mensen plannen de bevoorrading en levering zover mogelijk vooruit, maar zijn ook creatief bij spoedjes. Daarbij komen onze sterke leveranciersrelaties weer van pas. Meestal kunnen we materialen al de volgende werkdag bezorgen – ook op de bouwplaats – zodat je flexibel bent en je project soepel blijft lopen. 

 

Kies voor Miedema als je partner in biobased bouwen en bouw verder met ons aan een duurzame toekomst. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.