Over Miedema Leeuwarden

Miedema Leeuwarden is leverancier voor de bouw, industrie en jachtbouw. Vanuit de vestigingsplaats Leeuwarden worden deze doelgroepen bediend. De specialismen zijn te vinden binnen de drie bedrijven Miedema Bouwmaterialen, Miedema HoutIndustrie en Miedema Nautic. Ze zullen autonoom ten opzichte van elkaar opereren richting klanten en leveranciers.

Miedema Bouwmaterialen is totaalleverancier voor de bouw en aannemerij in Noord-Nederland en levert hout en plaatmateriaal, ruwe bouwmaterialen, afbouwmaterialen en ijzerwaren. Het assortiment is altijd op voorraad, wordt snel geleverd en voorzien van deskundig en persoonlijk advies of kan gehaald worden in de bouwshop Ún 24/7 online besteld worden.

Miedema HoutIndustrie is het productiebedrijf dat bewerkt hout en plaatmateriaal levert aan de bouw, de toeleveringsindustrie voor de bouw en de industrie in heel Nederland. De toegevoegde waarde zit in de specialistische kennis van maatwerk, uitstekende kwaliteit, korte doorlooptijd en daardoor snelle levering. En natuurlijk duurzaam!

Miedema Nautic is toeleverancier voor de jachtbouw en levert in heel Nederland een scala handels- en productieartikelen zoals hout- en plaatmaterialen. Van stam tot gefineerd, onbewerkt, gezaagd, gefreesd en behandeld middels lakgieten of spuiten. Miedema Nautic ontzorgt door het prefabriceren van kant-en-klare freespakketten voor scheepsinterieurs.

Pand en boom 059

Miedema Groep | Uranusweg 1 | 8938 AJ Leeuwarden | T (058) 288 88 33 | F (058) 288 88 22 | E